Goede kwaliteit pruiken

Bij Jenny’s haarstudio kan je terecht voor goede kwaliteit pruiken

Heb jij last van hele erge haaruitval, zelfs zo erg dat je op zoek bent naar goede kwaliteit pruiken? Een pruik kan heel veel doen voor vrouwen die hun hoofdhaar zijn verloren. Het verliezen van haar kan door allerlei redenen komen. Misschien heb je chemotherapie gehad, heb je veel last van stress of slik je medicijnen die zorgen voor haaruitval. Ook de ziekte Alopecia kan voor haaruitval zorgen. Waar de haaruitval door komt, maakt verder niets uit. Maar als je er last van hebt, kan je ervoor kiezen om een pruik te nemen. Een echt haar pruik of een synthetische pruik kan ervoor zorgen dat jij je weer mooi voelt als vrouw. Het haar van een vrouw is vaak een belangrijk onderdeel van het uiterlijk. Als het haar uitvalt is dat meestal een grote schok en soms een bron van schaamte. Is dat het geval, laat ons je dan helpen bij het uitkiezen van de perfecte pruik. Ben jij geïnteresseerd? Neem dan contact op!


Neem contact op

Goede kwaliteit pruiken uitkiezen

Ook al heb je last van haaruitval of kaalheid, je wil natuurlijk wel dat pruik past bij jou! Jenny’s haarstudio helpt jou daarom graag bij het vinden van de perfect pruik. In onze comfortabele kapsalon in Den Haag kan jij met alle privacy eens rondkijken tussen al onze pruiken. Hierbij leiden we je als je hier behoefte aan hebt graag door alle pruiken heen. Natuurlijk kan je ook enkele pruiken uitproberen, om eens te kijken hoe de pruik bij jou staat. Pruiken zijn geschikt voor iedereen en ook in elke maat verkrijgbaar. Zowel mannen, vrouwen en kinderen kunnen een pruik dragen. De pruik kan in alle kleuren en lengtes gemaakt worden. Wil je iets nieuws proberen en heb je normaal stijl haar? Kies dan voor een pruik met slag of met krullend haar. Of andersom natuurlijk! Wil je graag onze pruiken komen uitproberen? Laat het ons weten.

Image
Neem contact op

Kom langs om de pruiken te bekijken

Als jij graag een pruik wil als vervanging voor je eigen haar, dan wil je natuurlijk wel dat dit een pruik van goede kwaliteit is en dat het er natuurlijk uitziet. Jenny’s haarstudio is aangesloten bij de ANKO. Dit betekent dat wij specialisten zijn op het gebied van haarwerken. Wij bieden naast pruiken overigens ook haarstukjes voor vrouwen aan. Dat wij door ANKO erkend zijn, betekent dat onze pruiken en haarstukjes aan alle benodigde criteria voldoen. Als jij interesse hebt in een pruik of haarstukjes van Jenny’s haarstudio, dan kan je altijd een afspraak maken om te komen kijken. Dit kan je doen via de website, of door te bellen naar 070-3554133. Je kan natuurlijk ook altijd even bellen als je nog vragen hebt of meer informatie wilt. Wij horen graag van je.


Neem contact op