Haarstukjes voor vrouwen

Voor haarstukjes voor vrouwen moet je bij Jenny’s haarstudio zijn!

Heb jij last van haaruitval en wil je graag eens een haarstukje voor vrouwen proberen? Maar vind je het spannend en weet je niet goed wat je ervan moet verwachten? Bij Jenny’s haarstudio kan je in een vertrouwde omgeving haarstukjes voor vrouwen bekijken en uitproberen. Wij zijn gespecialiseerd in haarstukjes en pruiken en kunnen jou daarom als de beste adviseren. Heb jij last van Alopecia, of heb je haaruitval om een andere reden? Een ziekte kan reden zijn voor haaruitval, maar ook stress, chemo’s of medicijnen kunnen hieraan bijdragen. Niemand wordt blij van kale plekken op het hoofd, en daarom willen wij jou helpen. Met onze haarstukjes voor vrouwen kan jij je weer helemaal mooi en zelfverzekerd voelen. Wil jij meer informatie hierover ontvangen, of een afspraak maken om eens te komen kijken voor een haarstuk? Bel dan naar 070-3554133 en dan helpen wij jou verder.


Neem contact op

Haarstukjes voor vrouwen: zodat jij je weer helemaal vrouw voelt!

Voor vrouwen is het haar een van de belangrijkste uiterlijke kenmerken. Je haar is een belangrijk deel van je stijl, en maakt jou tot wie je bent. Als je haar vervolgens uitvalt of dunner wordt, dan komt dit waarschijnlijk aan als een klap. Waarom gebeurt dit jou? En iedereen zal het zien. Toch is er een eenvoudige oplossing om haaruitval minder zichtbaar te maken. Het gaat hier om haarstukjes voor vrouwen. Haarstukjes vullen de kale plekken op je hoofd op, zodat jij weer een mooie coupe krijgt. Bij onze kapsalon in Den Haag zullen wij samen met jou geschikte haarstukjes uitkiezen en deze in jouw haar bevestigen. Vervolgens kunnen wij ook de rest van je haar een knipbeurt geven. Ook zullen we jouw haar goed verzorgen met natuurlijke en plantaardige producten. Heb jij behoefte aan meer informatie? We horen het graag!


Image
Neem contact op

Kom de mooiste haarstukjes uitkiezen bij Jenny’s haarstudio

Bij Jenny’s haarwerkstudio kan jij comfortabel en met genoeg privacy rustig de mooiste haarstukjes uitkiezen. Wij begeleiden jou hier graag bij. Haarstukjes zijn geschikt voor iedereen, maar adviseren je graag over welk haarstukje het best past bij de vorm van jouw gezicht en bij jouw stijl. Als jij bij ons langskomt, bespreken we daarom graag eerst naar welke look je precies op zoek bent. Wist je trouwens dat Jenny’s haarwerkstudio aangesloten is bij ANKO. Dit houdt in dat wij een specialist zijn in haarwerken, die aan alle kwaliteitseisen voldoen. Voel je dus gerust in onze handen. Zelfs als je nóg meer last van haaruitval hebt, zo erg dat je (bijna) kaal bent- wij kunnen je helpen. Wij hebben namelijk naast haarstukjes ook kwaliteit pruiken in alle maten en kleuren. Wil jij graag langskomen om de mogelijkheden te bespreken? Dat kan! Bel ons op 070-3554133 om een afspraak te maken en dan zien we je binnenkort. Tot snel!


Neem contact op