Kapsalon Den haag

Waarom Jenny’s haarstudio de kapsalon in Den Haag is waar jij heen moet gaan

Ben jij op zoek naar een goede kapsalon in Den Haag? Bij Jenny’s haarstudio weten wij wel raad met jouw haar. Wij knippen zowel mannen, vrouwen als kinderen. Voor elk soort kapsel kan jij bij ons terecht. Ons team bestaat uit ervaren kappers met verschillende expertises. Waar onze ene medewerker vooral het stylen van jouw haar heel leuk vindt, is de andere juist weer goed in het verven van haar. Vermeld dus vooral bij het maken van een afspraak wat jij met je haar wil laten doen. Zo kunnen wij de kapper met de juiste expertise aan je toewijzen. Jij zal dan precies het haar krijgen wat jij graag wil. Als je bij ons wil langskomen, is het goed om eerst een afspraak te maken. Dan kan eenvoudig hier via onze website. Wij zien jouw reservering graag verschijnen!


Neem contact op

Kapsalon in Den Haag met haarstukjes en pruiken

Naast dat Jenny’s haarstudio een ‘normale’ kapsalon in Den Haag is, bieden wij ook diensten aan voor mannen en vrouwen haarstukjes of pruiken nodig hebben. De ziekte Alopecia kan bijvoorbeeld voor haartuitval zorgen, evenals chemotherapie of bepaalde medicijnen. Heb je als vrouw last van haaruitval, dan heb je misschien interesse in onze haarstukjes voor vrouwen. Deze zetten we vast aan je eigen haar, zodat niemand ziet dat je een haarstukje draagt. We hebben verschillende synthetische haarwerken en pruiken van goede kwaliteit. Maar wist je dat we ook pruiken hebben die gemaakt zijn van echt haar? Pruiken kunnen er voor zorgen dat je weer helemaal jezelf voelt. Of je nu kaal bent, haaruitval hebt, of steeds dunner wordend haar krijgt, wij staan klaar om jou helpen! Lees verder om te lezen hoe jij een afspraak kan maken.


Image
Neem contact op

Maak een afspraak

Wat je ook wilt laten doen, bij Jenny’s haarstudio ben je altijd welkom. Een afspraak kan eenvoudig via onze website. Als je ons liever opbelt om een afspraak te maken, dan kan dit natuurlijk ook. Je kunt ons bereiken via 070-3554133. Heb je een afspraak gemaakt, dan kan je je verheugen op een heerlijke behandeling, waarbij je haar en hoofdhuid goed verzorgd worden. We gebruiken alleen natuurlijke en plantaardige producten, en ethische olie. Hierdoor zal je haar er na een knip- of verfbeurt weer stralend uitzien en is je hoofdhuid gevoed. Doordat wij kappers hebben met verschillende expertises, is er altijd wel een kapper gespecialiseerd in jouw haar. Maak dus direct een afspraak om je haar te laten knippen, verven of stylen, of om een passende pruik of haarstuk uit te kiezen.


Neem contact op